Arkiv

Simhallen igen

Med en berusad papegojans envishet upprepar Moderaterna att privatisering är det enda rätta. Men för oss medborgare är det helt klart att det är en lögn. När man följer affären med simhallen i Åtvidaberg får man lätt för sig att Moderaterna saknar verklighetsförankring.
rodde dom att bara för att det blev privatägande så skulle det inte bli några kostnader för renovering och drift. För oss som kan grundläggande företagsekonomi vet att förutom att de privata ägarna inte vill lägga ut en krona på något så vill de gärna se en vinst. Att Moderaterna i Åtvidaberg på fullt allvar tror att vi skattebetalar skulle vilja ge bort våra skattepengar till privata ägare bara för att det är roligt så har de helt fel. Jag hoppas att medborgarna i Åtvidaberg vid nästa val ger Moderaterna och Kopparpartiet underkänt och lägger sina röster på andra partier som för en verklighets förankrad och ansvarsfull ekonomisk politik.