Arkiv

I Åtvidaberg står tiden stilla

Vi Åtvidabergare vill att vår kommun ska vara en framåt och uppdaterad plats att bo på , samtidigt som vi naturligtvis värnar om vårt stora kulturarv. I ett avseende står dock tiden helt stilla här, d.v.s klockorna ! Klockan som finns på stationshuset har visat fel tid under flera år.
Den digitala klockan / termometern vid f.d Forskraft vid den nya rondellen har inte visat någonting på många år. Den digitala klockan /termometern på f.d Åtvidabergshus har visat minus 13 grader hela vintern. Visserligen har det varit en jäkligt lång och kall vinter men inte minus 13 varje dag !Visst vore det väl trevlig att kunna få se både tid och grader igen ? Något för köpmannaföreningen kanske? Eller kanske Åtvidabergs partiet kan bistå, de verkar ha gott om pengar. Om det inte går att laga klockan vid stationhuset så är mitt råd att ta bort den helt då det bara ser illa ut och är förvirrande med en klocka som står stilla. Åtvidaberg – en kommun som är med sin tid?

Ninni Ahlf