Arkiv

Kommentera!

Vi har förstått att det är många som besöker och läser våra artiklar på denna hemsida. Det är även många som tycker att det som står är bra och riktigt, men det finns de som inte håller med.

Det kan handla om att inte dela våra politiska värderingar, det kan handla om att man anser att vi har fel fakta, men det kan även vara så att man tycker att vi skriver för elakt, ja till och med mycket elakt.


 


Till er som inte håller med om det som står så är det naturligtvis möjligt att komma med motargument. Tittar ni till höger om den text ni vill reagera på så finnd det möjlighet att klicka på ”kommentera artikel”. Alla kommentarer direktpubliceras tills vidare, utan föregående granskning av oss. Så kommer det att vara tills våra regler (längts ner på sidan) inte överträds.


 


Du om håller med får även du kommentera, ju fler som tycker till desto roligare blir det att läsa.


 


Hälsnignar


Webbredaktören