Arkiv

Nu är Centern arga!

Vi har den sista tiden varit lite fundersamma om vi varit för elaka på denna hemsida. Men det var innan vi läste på Centerns hemsida.
Det tog en stund att hitta något intressant, kanske beror det på att de håller på att gör om sidan eller något. Men till vår stora munterhet hittade vi Klöverbladet. Denna lilla text fick oss att inse att nu är Centern arga och de skriver det rakt ut.

”Det enda som gäller för moderaterna är att till varje pris misskreditera Rasch och alliansen och man sätter detta framför kommunens bästa! Det rimmar illa då det är moderaterna som hela tiden mest snackat om att se helheten och att allt vi gör måste vara för kommunens bästa, men nu har även Carl G. hemfallit åt sossarnas ”jävlassåmycketsommöjligtstrategi!” Då Carl G. kallade centerns agerande i frågan om Falerums skola för bypolitik, kan man då kalla hans agerande i fullmäktige för byfånepolitik? Jag bara undrar.
Tror Carl G. att hans agerande gynnar ett eventuellt samarbete efter valet i höst?
På riksnivå kan kanske ett samarbete med moderaterna låta sig göras, men i vår kommun… fan tro’t.”

Med stor förundrar läser vi denna text och undrar lite hur de skall kunna gå till val med ett gemensamt program. Hur som helst så lovar vi Centern i Åtvidaberg att om ni hör av er så lovar vi att lyssna. Vi har kommit överens tidigare.