Arkiv

Stoppa vansinnet!

Att Åtvidabergs kommun nu privatiserar Koppargården är inget annat än vansinne. Hur tror man att man kan driva verksamheten med ännu mindre personal.
Har man från de styrandes sida någon som helst insikt i verksamheten? Vi från Vänsterpartiet är mycket upprörda och delar personalens och de boendes oro. Att bara ta det billigaste vilket utan tvekan kommer att gå ut över de boende och personalen är oansvarigt. Vänsterpartiet är emot att man lägger ut kommunal verksamhet på privata entreprenörer, vi har sett allt för många fall där det ohämmade vinstintresset varit till stor skada för både personal och vårdtagare, att som gammal behöva uppleva att man är en handelsvara är inte värdigt. Ledamöterna i socialnämnden borde ta sig en mycket allvarlig tankeställare på vilken människosyn de har.

Per-Johan Fjellström
Ordförande Vänstepariet Åtvidaberg