Arkiv

Centern angriper unga

Med en glättig fasad har Centerpartiet framstått som ett trevligt och mysigt parti. Men nu visar de sitt riktiga ansikte som inte är riktigt så trevligt.
Nu föreslår de att ungdomar under 26 ska bli permanent rättslösa på arbetsmarknaden.
Genom att unga under 26 år inte ska ha någon anställningstrygghet försöker Centern inbilla oss att det skulle bli lättare för företagen att anställa unga. Man baxnar över de helt vansinniga resonemanget, har Center fått en blackout eller vad har hänt. Kanske är det bara så att de genom detta utspel faktiskt visar vad de anser om människors lika värde. Vi inom vänsterpartiet i Åtvidaberg ställer här en öppen fråga till Centerpartiet i Åtvidaberg, ställer ni er bakom förslaget att unga under 26 år inte ska ha någon anställningstrygghet? Vi väntar med spänning in ert svar!

Vi rekomenderar Kalle Larsson kommentarer på:
http://www.riksdagsvanstern.org/kl/2006/02/000218.html