Arkiv

Simhallen

Vad händer egentligen med simhallen? Flera konstiga fakta kryper fram och man undrar stilla om kommunledningen verkligen har någon koll alls.
Det senaste som kommit fram är att kommunen nu skall betala driftbidrag för att någon skall driva simhallen, skattebetalarna skall även betala för renoverade, men det häpnadsväckande är att skattebetalarna tydligen skall få står för köpet. Det ser just nu ut som om vi medborgare i Åtvidaberg skall få betala för att en privatperson skall få äga stallet. Moderaterna som har varit drivande i denna affär och hävdar att allt blir bättre ju mer privatägande det är borde lägga alla kort på bordet nu. Om man som kommun vill ha en simhall skall man väl inte sälja den. Om man tror att man sparar pengar genom att ge bort skattepengar så har man fel. Nu är det dax att kräva politiskt ansvar och att de ansvariga med Lars Rach i spetsen avgår och lämnar politiken.