Arkiv

Stödet till ÅFF

Ännu en gång visar Kopparpartiet att man inte är vuxen uppgiften att leda kommunen. Det hjälper inte att Lars Rach är kommunalråd, han har inte förstår sin roll som politiker.
När man gör det ena misstaget efter det andra borde man lära sig något men inte… Bara för att man är kommunalråd kan man inte ensam lova bort medborgarna pengar till höger och vänster. Det finns något som heter demokrati =folkstyre, om Kopparpartiet hade insett att det råder demokrati även i Åtvidaberg skulle man inte låta sin ledare göra alla dessa politiska misstag.
Allt för ofta har vi Vänsterpartister fått höra att vi för en oansvarig ekonomisk politik men det kommer inte ens i närheten av den ekonomiska politik som Kopparpartiet för. Att lova en förening 4 500 000 kronor när kommunen knappt har råd med den lagstadgade verksamheten är inte bara oansvarig, det är på gränsen till dåraktigt.