Arkiv

Cirkus Åtvidaberg!

Den politiska cirkusen inne i Åtvidabergs kommunhus fortsätter med oförminskad styrka. Budgeten ledde till att moderaterna nu hoppar av flera viktiga poster inom de kommunala nämnderna.
Man är grinig för att deras budget inte vann. Carl G Nilsson skriver i Corren den 1 december att ”Jag vill att flera familjer ska flytta hit i stället för härifrån”, han syftar på att en skattehöjning skulle få denna effekt. Förstår ingen av politikerna hos moderaterna och kopparpartiet att det är just deras mycket löjliga beteende som skämmer ut Åtvidaberg och skapar negativa nyheter runt kommunen. Vem vill flytta till en kommun som styrs av politiker som gör allt för att vara cirkusens pajas, tyvärr tycker ingen att de är roliga utan bara patetiska. Vi hoppas att väljarna kommer ihåg deras beteende vid nästa val och inte röstar på dem.