Arkiv

Ännu en väjarundersökning

Denna gång är de TEMO som redovisar en väjarundersökning där man kan se att Moderaterna nu tapper ganska mycket väljarstöd. Även om detta bara är en undersökning kan man inte låta bli att fundera över om deras politik nu håller på att avslöjas.
Men hur det än är med det kanske man skall ha koll på sina egna siffror. Vänsterpartiet går svagt framåt och ligger nu ganska stadigt runt 6% av väljarkåren. Det är ju fortfarande under valresultat 2002 men ändå bättre än när det var som lägst. Vad skall man nu tycka om dessa väljarundersökningar, för det första bör man ju ta reda på hur frågan är ställd, och trots att jag varit inne på TEMOs hemsida kan jag inte hitta frågeställningen. Man kan ju även fundera på vem som beställt undersökningen och i vilket syfte. I detta fall verkar det mest handla om en vanlig undersökning men man vet aldrig. Det skulle faktisk vara roligt att få en väljar undersökning gjord i Åtvidaberg, kanske finns det någon gymnasieklass som kan tänka sig att göra en i utbildningssyfte.