Arkiv

Förtroende i Åtvidaberg

Jag kan snart förstå folk som säger att politiker är inte att lita på. För andra gången på 4 år står Moderaterna i centrum för strul i politiken i Åtvidaberg.
Sist blev de för visso utkastade efter att de inte frivilligt lämnade dåvarande alliansen, och nu har de hoppat av allt samarbete i den så kallade alliansen men vägrar ta konsekvenserna av det och avgå från sina presidieposter. Jag har sagt det förut, och säger det igen. I Åtvidaberg har vi tydligen maktgalna politiker som gör vad som helst för att få sitta vid makten, men frågan är ändå om inte detta tar priset. Man kan inte både äta upp kakan och sen tro att man ska ha den kvar. Jag tycker nästan att detta är en parodi. Jag trodde att vi hade tillräckligt med sopor på TV men i Åtvidaberg så deltager man i en om man så vill eller inte som Åtvidabergsinnevånare.

Lennart Pettersson
Vänsterpartiet